Componenta edy Group

Grupul de companii edy include edy International Spedition (cel mai mare transportator de marfuri generale din Romania), edy Logistics & Distribution (ce ofera servicii de distributie depozitare si logistica), Autocamion Service (asistenta tehnica pentru camioane) si Diesel One (furnizor de combustibil).

edy International Spedition - Servicii de transport

edy International Spedition este cel mai mare transportator rutier de marfa din Romania, detinand cea mai mare flota din tara si 20 de ani de experienta.

Citeste mai departe

edy Logistics & Distribution - Servicii de logistica

edy Logistics & Distribution ofera solutii integrate de distributie, depozitare si logistica, cuprinzand in portofoliu mari companii producatoare de bunuri de consum, dar si companii care comercializeaza produse de folosinta indelungata.

Citeste mai departe

Autocamion Service - Servicii camioane

Autocamion Service ofera asistenta tehnica profesionala prin intermediul celor doua service-uri dotate cu tehnologii de ultima generatie si personal specializat si instruit, garantand promptitudine si calitate.

Citeste mai departe

Diesel One - Alimentare cu combustibil

Diesel One asigura servicii de distributie de combustibil diesel prin intermediul unui sistem modern si economic.

Citeste mai departe

Profil edy Group

Istoric

edy este prezent pe piata transportului rutier de marfa de 20 de ani. In cele doua decenii de existenta, edy Group a evoluat de la o companie traditionala de transport si expeditie la un grup de companii de transport si logistica ce ofera servicii integrate.

Citeste mai departe

Valori si misiune

Orientarea spre client, calitatea, serviciile integrate, excelenta, inovatia sunt doar cateva din valorile grupului edy.

Citeste mai departe

edy in cifre

In cei 20 de ani de existenta edy a inregistrat o crestere sustinuta pe toate planurile.

Citeste mai departe

Sisteme de management

Pentru a demonstra conformitatea cu angajamentele exprimate in cadrul Politicii in domeniul calitatii si protectiei mediului, sistemele de management implementate in cadrul firmelor grupului edy sunt evaluate anual de catre organisme de certificare.

Citeste mai departe

Clientii edy

Orientati 100% pe client, edy garanteaza servicii de calitate, flexibilitate, eficienta, profesionalism, respect si incredere.

Citeste mai departe